Vuosien haave toteutuu sitten tänään eli aloitan muuton kerrankin ihan ikiomaan kämppään näitten vuokravuosien jälkeen. Ostin tässä viimekuussa pienen mutta kotoisen kolmion tuosta kaupungin keskustasta ja olen remontoinut sitä nämä kuun alkupäivät ja nyt se alkaa olla siinä kunnossa että tavarat saa roudata sisään ja asettua omaan kotiin ;)

Pinta-alaahan siinä ei paljon ole, vanhassa talossa, mutta kuitenkin juuri sopivasti näin yksineläjälle ja saanpa kerrankin leviteltyä kaiken "omaisuuteni" just niinkuin haluan. Edellinen  kaksio oli nenäliinan kokoinen ja osa tavaroista oli viimeiset kaksi vuotta alakerran varastossa pahvilaatikoissa, mutta nyt saan kaiki purettua.

Sen suurempia remontteja en tehnyt, mitä nyt vähän parkettia lattialle ja uutta tapettia ja maalia seiniin. Keittiön pistin ovien ja laitteitten puolesta kokonaan uusiksi, sen verran "kotikokin" vikaa on että tulee aika paljon kokkailtua ja siksi päätin satsata sinne. Onneksi sauna ja pesutilat oli saneerattu pari vuotta sitten joten niihin ei tarvinnut koskea, olicvatuuttavastaavassa kunnossa muutenkin.

Nyt sitten iltapäivällä alkaa muuttorumba. Olen kutsunut kaikki ystävät, tuttavat ja kylänmiehet kantopuuhiin joten saamme varmaan tänään kaikki tavarat ainakin ovesta sisään. Lupasin pistää saunan lämpiämään kun viimeinenkin pahvilaatikko on oven sisäpuolella niin että eiköhän se siitä mene vauhdilla.

Nytpitää mennä hoitamaan paperiasioita. Onneksi sain järjestettyä vapaapäivän täksi päiväksi. Luvassa on siis kiireinen viikonloppu ;)