64485.jpg
Kaikkea sitä käteen sattuu kun vanhoja pahvilaatikoita koluaa. Löysin nimittäin odottamatta kuvan ensirakkaudestani siltä ajalta kuin olin noin 7 W ikäinen ;)

Mistä lie moinen kuva jäänyt laatikon pohjalle ja ajelehtinut vuosikaudet ilman että muistin koko asiasta mitään. Mutta äkkiä se tulla tupsahti käteen ja ihan oli pakko istua alas muistelemaan sitä AINOAA ja OIKEAA rakkautta ;)

Olimme molemmat seitsemän ja ihastukseni (Liisa nimeltään) oli naapurin mökillä kesäänsä viettämässä kuten minä omaani meidänmökillä. No yhdessä oli jo pari kesää leikitty, kuten tuonikäiset vaan voivat ilman mitään tunnetta että tuo toinen voisi olla jollain tavalla erilainen ja joku mystinen voima voisi vetää moisen lettipään perään.

Kesä kului, leikittiin ja sitten SE tapahtui eli PUSSASIMME. En muista kumpi moista uskalsi edes ehdottaa mutta jossain venevajan pimeydessä moinen kauheus tapahtui. Pussata moiskautimme oikein monta kertaa ja pyhästi luvattiin ettei koskaan, milloinkaan, missään olosuhteissa ainakaan aikuisille asiasta hiiskuttaisi... Mutta jotenkin sitten saatiin vakavina tunnustettua toisillemme että nyt sitten oltiin naimisissa.

Kesä meni ja salaisuus raastavana rinnassamme erosimme. Joku, en muista kuka, otti tuon kuvan missä me kaksi harvahammasta seisomme laiturilla, minä sideharsoinen räsy polvessa, Liisa laastari silmäkulman päällä ja nauramme kameralle. Ne olivat kesiä ne...